Sklypas (žemės ūkio), 54a, €28500

Vilniaus rajono sav., Paežerių vs.
€28500 (527,78 €/a)
2024-08-20 Просмотрело: 89
Адрес
  • Mуниципалитет: Vilniaus r. sav.
  • Деревня: Paežerių vs.

Общая информация
  • Площадь (а): 54,00 a
  • Вид: Продажа
  • Назначение участка:Селькохозяйственный

Особенности
  • граничит с озером

Описание

Svajojate gyventi ar investuoti gamtos apsuptyje? Vos už 30 kilometrų nuo Vilniaus parduodamas unikalus sklypas ant ežero kranto Paežeriuose šalia Mostiškių. Tai yra tiesiog puikus pasirinkimas!

 

O ką jau kalbėti apie šio sklypo privalumus! Jis turi net 40 metrų ežero švaraus ir žuvingo Paežerių ežero pakrantės, o pakrantė suteikia neeilinę galimybę gyventi, ilsėtis ar investuoti gamtos apsuptyje. Tai puikus pasirinkimas, jei norite turėti ramią vietą gamtoje šalia visos reikalingos infrastruktūros.

 

Be to, šis sklypas turi daugybę privalumų, tokių kaip privažiavimo keliai, kurie yra prižiūrimi ir privačiai naudojami, vaizdingas kraštovaizdis, rami ir labai solidi kaimynystė, Žemės paskirtis yra žemės ūkio, tačiau yra galimybė paskirtį keisti arba pasinaudoti šia galimybe savo verslo plėtrai ar kitai veiklai.

 

Taigi, jei ieškote vietos, kurioje galite sukurti savo svajonių namus, ramiam ir prabangiam gyvenimui ar poilsiui, šis unikalus sklypas yra tiesiog ideali vieta jums! Skubėkite, kadangi tai galimybė, kuri negali būti praleista.

P.S. Privažiavimui prie sklypo jau suprojektuotas servitutas.

-----------------------------------------------------------

- Skambmbinti galite Jums patogiu laiku. Nepavykus prisiskambinti, rašykite SMS žinutę - perskambinsiu.

NEKILNOJAMOJO TURTO AGENTŪRA „OPPA “


Цена
€28500 (527,78 €/a)

Договориться посмотреть